Preskoči na glavni sadržaj
Lingua market

Info

Lingolero d.o.o. je centar za poslovnu edukaciju, strane jezike i prevođenje. Prisutni smo na hrvatskom tržištu od 2010. godine, a naše prevoditelje i profesore odlikuje kvaliteta, brzina i profesionalnost te izuzetna odgovornost u poštivanju rokova. Naš način rada podrazumijeva individualni pristup klijentima pri čemu vodimo računa o specifičnim potrebama klijenata pa su stoga naši profesori maksimalno fleksibilni, pristupačni i otvoreni te posvećuju jednako pažnje svakom polazniku kako bi mu ponudili konkretno, praktično i što je najvažnije, potpuno iskoristivo iskustvo.  

 

Izdvajamo:

 

Intenzivni treninzi poslovne komunikacije su niz tečajeva na engleskom, njemačkom, talijanskom i hrvatskom (za strance) jeziku od 10 školskih sati, a usmjereni su na specifična područja poslovne komunikacije. Treninzi se odvijaju u malim grupama, minimalno 4, a maksimalno 8 polaznika. Svaki trening ima osnovni silabus koji se zatim nadopunjuje i nadograđuje stvarnim potrebama i zahtjevima polaznika, odnosno njihovim radnim okruženjem.

 

Intenzivni treninzi poslovne komunikacije su:

○ Kratki

○ Učinkoviti

○ Maksimalno praktično iskoristivi

○ Temelje se isključivo na Vašim stvarnim i specifičnim potrebama

○ Obrađuju se primjeri iz Vašeg poslovnog konteksta

○ Radite isključivo ono što Vama treba

 

Executive 1:1 Trening

Trening je namijenjen svima koji žele u vrlo kratkom roku ponoviti, savladati i usavršiti određene segmente na stranom jeziku. Obuhvaća područje gramatike, poslovnih vještina i specifičnog vokabulara, a usmjeren je isključivo na polaznikove potrebe i zahtjeve, dakle, polaznik sam kroji svoj trening.

 

 

  • Radno vrijeme:
  • Radno vrijeme (Subotom):
  • Društvene mreže:

Jezici

Usluge prevođenja

Usluge poduke

Oglasi

LingoLero nema aktivnih oglasa.